Cursuri de teatru pentru copii cu Dilu și Dila

Oferă-i copilului tău cea mai frumoasă surpriză! Înscrie-l la cursul de teatru pentru copii cu Dilu și Dila! Cei 2 actori dețin studiourile de film Dilu Dila Tv și organizează evenimente pentru copii de mai bine de 15 ani, iar acum dau startul celor mai originale și fascinante cursuri de teatru pentru cei mici!

Cursurile de actorie pentru copii Dilu Dila TV deschid lumea copilului tău. Cu aceste cursuri de actorie pentru copii, copilul dvs. va învăța lecțiile de viață necesare, care îi vor permite să funcționeze atât în ​​viața reală, cât și în lumea spectacolului. Ei vor fi învățați cum să lucreze bine cu ceilalți, să construiască relații puternice cu colegii, să obțină încredere în sine și să învețe să gândească liber.

Clasele de actorie organizate de Dilu si Dila oferă copiilor mai mult decât doar distracție!
Chiar dacă copilul dvs. nu visează să fie actor, este posibil să doriți totuși să discutați cu el sau cu ea despre cursurile de actorie. Acest lucru se datorează faptului că aceste clase nu sunt doar pentru actorii în devenire. De fapt, există o serie de moduri diferite în care cursurile de actorie pentru copii sunt benefice pentru ei, aceste cursuri dezvoltând o serie de abilități copiilor: socializare, adaptare la situații noi, încredere în sine, control al emoțiilor, imaginație, expresivitate, empatie, lucru în echipă, memorie, spontaneitate și multe altele.
Copiii învață să se adapteze
Cursurile de actorie îi învață pe copii să se adapteze la situații în schimbare. Acest lucru le permite să fie mai puțin reactivi atunci când apar lucruri noi și să fie mai apți să accepte schimbarea, atât pe scenă, cât și în viață.
Cursurile de actorie pentru copii sporesc abilitățile de vorbire în public și încrederea în sine
A vorbi în public nu este la îndemâna oricui. Este posibil ca unii copii să fie atât de emoționați încât să se împiedice de cuvintele lor sau să le uite complet. Cursurile de actorie pentru copii le pot oferi acestora abilitățile necesare pentru a depăși această provocare. A învăța cum să fii un vorbitor public puternic este o abilitate care este necesară într-un număr mare de cariere.
Cursul de teatru favorizează relațiile de grup, socializarea și prieteniile trainice
Este nevoie de o întreagă echipă de teatru pentru ca spectacolul să prindă viață. Tinerii actori învață cum să lucreze împreună pentru a crea un spectacol grozav.
Prieteniile formate în timpul cursurilor de actorie pentru copii pot dura până la maturitate.
Când decideți să vă trimiteți copiii la cursurile noastre de actorie pentru copii, aceștia vor fi înconjurați de alți copii de aceeași vârstă. Acei copii, la fel ca ai tăi, vor fi unici. Fiecare copil va aduce ceva nou și minunat acelor cursuri de teatru. Influența fiecărui copil va face ca fiecare curs predat să fie diferit și uimitor.
 
Copilul tău are talent?
Copilul dvs. este un interpret natural? Îi place să fie în centrul atenției? Atunci, cursul de actorie pentru copii organizat de Dilu Dila TV este programul perfect pentru copilul dumneavoastră. Acesta va învăța cum să joace pe scena și cum direcționeze acea energie pentru a oferi spectacole excelente și le va introduce într-o lume în care abilitățile lor naturale sunt perfecționate și concentrate pentru a le permite să se exprime în aceste cursuri de teatru pentru copii într-un mod în care se vor simți împliniți și de succes.
 
Dacă copilul tău este timid, dar totuși arată interes pentru lumea actoriei, atunci aceste cursuri de actorie pentru copii sunt perfecte pentru ea sau el. Pregătirea copilului pentru viața cu care se poate confrunta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a-l ajuta să reușească.
 
Construirea compasiunii
Cursurile de actorie pentru copii Dilu Dila TV, oferă o gamă largă de avantaje, dar îi învață și pe copii cum să lucreze bine cu ceilalți. Prin munca scenelor și scenariilor, copiii învață să lucreze în echipă și să se sprijine reciproc. Succesul altuia este văzut ca un succes pentru toți. În cursurile noastre de actorie pentru copii, copilul dvs. va crește ca individ, învățând abilități de viață pentru a funcționa cu succes în societate.
 
Înscrie-te și tu la cursul de teatru cu Dilu și Dila!
 
Locație: Strada Tăbăcarilor nr 7, zona Unirii, într-o sala de 50 de mp, dotată cu scenă, culise, lumini, sonorizare și tot ce mai este nevoie pentru ca cel mic să se simtă ca un adevărat actor.
 
Pentru înscrieri și alte detalii: 0722.162.327 Tony Dumitrescu

Pret și perioada de desfașurare a cursului:
Cursul se desfașoară săptămânal, pe perioada întregului an, inclusiv pe perioada vacanței de vară. O sedință este formată din 2 ore de curs pe săptămână. Prețul este de 400 lei pentru 4 ședințe/lună.  
Costumele și absolut toate materialele și accesoriile necesare punerii în scenă a spectacolelor și realizării filmelor sunt incluse în preț. Fără costuri suplimentare!
Momentan avem deschise 3 grupe astfel:
Copii 6-9 ani: Vineri - interval 18:00-20:00
Copii 6-9 ani: Sâmbătă-interval: 15:30-17:30
Copii 10-13 ani: Sâmbătă- interval 18:00-20:00
 

Contactează-ne pentru a verifica disponibilitatea locurilor în cele 3 grupe. În viitor avem în vedere deschiderea a două noi grupe de teatru.
 Ce facem la curs?

Copiii devin eroi de poveste într-un spectacol de teatru șîntr-un film cu scenariu adaptat vârstei lor cu tematici diverse. Povești și scenarii scrise de Dilu șDila vor fi puse în scenă sub forma unor spectacole de teatru în care joacă cei mici, spectacole care vor fi filmate, îmbinând actoria de film și actoria de teatru. Copiii se vor familiariza cu scena, cu camerele de fimări, cu luminile și cu atmosfera teatrului dar și a platourilor de filmare. În final sunt invitați pe covorul roșu pentru decernarea premiilor Academiei de Teatru și Film pentru copii “Dilu Dila TV”, în cadrul evenimentului vom viziona împreună cu părinții spectacolul filmat, copiii primind diplome și daruri din partea noastră pentru realizările lor frumoase de-a lungul cursului. La fiecare 4 luni scenariul se schimbă. Pe parcursul unui an copiii participă la 3 module de curs și joacă în: 2 spectacole de teatru-film șîn multiple reclame cu tematică diversă adaptată vârstei lor.

Filmările se vor realiza cu camere full HD, sunet și lumini profesionale, montaj, efecte speciale și muzică marca Dilu Dila TV.    

Dacă nu puteți ajunge la o sedință?

Nu este niciun fel de problemă, dacă sedința a fost deja achitată în pachetul de 400 lei, bănuții vor fi destinați unei sedinte viitoare sau vor fi restituiți. Insă copilul va lipsi din cadrele filmate în ziua în care el nu este prezent la curs. Cadrele filmate nu se pot relua.   

Tinuta recomandată a copiilor


Copiii să poarte la cursuri acceasi ținută la fiecare întâlnire: pantaloni lungi/scurți închiși la culoare, bluză cu maneca lungă/scurtă albă. In fiecare zi de curs să vină imbrăcați la fel pentru a avea continuitate în cadrele filmate. Peste îmbrăcămintea lor de bază se vor adăuga accesorii în funcție de tematica filmului/spectacolului/reclamei (accesorii din recuzita noastră).


Dacă doriți să le oferiți copiilor dvs. aceste beneficii și multe altele, cereți-i să vină la Dilu Dila TV pentru câteva cursuri de actorie pentru copii! Vă așteptăm cu drag!


Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs