Despre noi

Se spun multe poveșți fantastice despre lumi nebănuite, despre lumi necunoscute dar niciuna nu se poate compara cu fabuloasa călătorie a copiilor în lumea Dilu Dila TV.

Dila și prietenul ei cel mai bun Dilu, care o însoțește pe mica fetiță peste tot, pornesc alături de copii într-o lume a imaginației, plină de farmec și întâlniri neașteptate. În spectacolele și evenimentele în care îi întâlnim pe Dilu și Dila se petrec aventuri amuzante. Aici, bucuria de a fi copil, de a te juca şi de a-ți imagina lucruri fermecate este la ea acasă.

Studiourile Dilu Dila TV dau viață celor mai interactive spectacole din România, în care copiii devin eroi de poveste. Spectacole care îi poartă pe cei mici în aventuri incredibile alături de personaje de basm. 

Va invităm pe un tărâm fantastic, acolo unde copiii își crează propriile povești, cu personaje care trec împreună printr-o serie de aventuri pline de suspans și vă invităm să faceți parte din povestea noastră.

Show-urile live marca Dilu Dila TV sunt spectacole pe care copiii nu le vor uita niciodată!

 

Unde îi puteți întâlni pe Dilu și Dila?

-        Puteți vizita canalul de youtube “Dilu Dila Tv”  unde cei 2 actori dau viață fabuloaselor povești cu producții video pentru copii, unice în România realizate în studiourile de film Dilu Dila TV.

 

-        Le puteți oferi copiilor cea mai frumoasă surpriză înscriindu-i pe cei mici la cursurile de film și teatru pentru copii, Dilu și Dila fiind cei mai îndrăgiți și dedicați profesori de teatru pentru copii ai momentului.

 

-        Puteți face parte din povestea noastră participând la minunatele spectacole interactive sau muzicale pentru copii isteți, care îi poftesc pe cei mici în minunata lume Dilu Dila TV.

 

-        Dilu și Dila pot organiza evenimentul tău special creând momente de neuitat atât pentru copii cât și pentru părinți. 

 

O viață dedicată copiilor!

Actorii Tony Dumitrescu (Dilu) și Brîndușa Ionașcu (Dila) cu o experiență remarcabilă în teatru, scenografie, regie de teatru și film, pshihopedagogie, organizează evenimente și spectacole memorabile pentru copii de mai bine de 15 ani.