Evenimente pentru adulti

15 ani de Excelență în organizarea evenimentelor unice!

Dilu Dila TV organizează evenimente unice atât pentru copii cât și pentru adulți. Cu o experiență de peste 15 ani în industria organizării de evenimente, Dilu Dila TV creeză momente artistice, spectacole indiferent de tema evenimentului având la baza o echipă profesionistă formată din actori cu o vastă experiență în domeniu.Transformăm chiar și atmosfera rigidă a unei întâlniri de afaceri sau a unei mese de protocol într-una destinsă, plăcută, participanții putând relaționa mai ușor depășind frontierele profesionale rigide.  

Ideile noastre de divertisment se potrivesc oricărui tip de eveniment: 

• Evenimente corporate
• Recepţii
• Conferinţe
• Evenimente indoor sau outdoor
• Expoziţii comerciale
• Lansări de produse
• Aniversări
• Festivaluri sau spectacole de stradă
• Evenimente private de tipul: nuntă sau botez

Impresionează-ți într-un mod inedit invitații sosiți la eveniment cu ajutorul actorilor deghizați în:


Paparazii

Apelează cu încredere la actorii noștrii deghizați în paparazzi plini de viață și interactivitate, pentru a evidenția importantă fiecărui invitat prezent la eveniment. Putem reuși că invitații să se simtă pentru o clipă personaje mondene, celebrități trezind în sufletele lor emoții pe care nu le vor uită curând.

Este o modalitate foarte bună de a face oaspeții să se simtă precum starurile și să guste puțin din stilul de viață al celebrităților într-un mod memorabil.

Mimi
Cu siguranță i-ați văzut și i-ați remarcat pe actorii noștri mimi la Românii au talent!  O opțiune ideală de divertisment pentru o serie de evenimente. Mimii transmit într-un limbaj pe înțelesul tuturor, prin simboluri și sugestii, emoție, dorințe, idei și senzații unice.Aceștia pot întâmpina invitații într-un mod special, interacționând cu fiecare în parte sau pot pune în scenă momente comice pline de haz și originalitate.


Statui vivante
Puteți alege pentru evenimentul dumneavoastră dintr-o multitudine de modele de statui umane ce se remarcă prin costumele realizate din materiale bine alese care imită piatra, cu socluri elegante albe.


Celebrități
Artiști care au rămas în mintea și în sufletul nostru datorită momentelor de glorie ce ne-au trezit atâtea emoții și zâmbete pot fi readuși la viață de actorii noștrii: Marilyn Monroe, The Mask, Charlie Chapplin, Gavroche, personaje din filmul The Godfather sau Stan și Bran. Indiferent de tipul evenimentului, petreceri private sau evenimente corporate, celebritățile pot primi invitații într-un mod unic și cu siguranță vor impresiona prin cele mai celebre momente din viață artiștilor.

Personaje medievale
Invitații călătoresc în timp și sunt primiți la intrarea în locație de către 2 străjeri cu 2 halebarde și 1 sol cu tobă care anunță sosirea vestitelor familii din toate colțurile lumii, făcând invitații să se simtă precum cavaleri și domnițe vestite.

 

Mese vivante

Aducem un strop de culoare, emoţie şi unicitate evenimentului dumneavoastră special. Nu există o modalitate mai bună de a oferi o experienţă încântătoare invitaţilor decât o masă ce a prins viaţă şi alunecă printre ei oferindu-le într-un stil inedit aperitive, cocktail-uri sau deserturi.Petrecerile şi recepţiile ies din banal şi rutină cu ajutorul acestor elemente unice, surprinzătoare şi pline de farmec. Oaspeții dvs. pot fi întâmpinați la sosire  de mese plimbătoare sau pot fi surprinşi în timpul evenimentului de sosirea unor mese ce au prins viaţă şi se plimbă printre invitati uimind cu farmecul şi strălucirea lor.