Curs de Teatru si Film

Oferă-i copilului tău cea mai frumoasă surpriză! Înscrie-l la cursul de teatru și film pentru copii cu Dilu și Dila! Cei 2 actori dețin studiourile de film Dilu Dila Tv și organizează evenimente pentru copii de mai bine de 15 ani, iar acum dau startul celor mai originale și fascinante cursuri de teatru și film pentru cei mici!

Cursurile de actorie pentru copii Dilu Dila TV deschid lumea copilului tău. Cu aceste cursuri de actorie pentru copii, copilul dvs. va învăța lecțiile de viață necesare, care îi vor permite să funcționeze atât în ​​viața reală, cât și în lumea spectacolului. Ei vor fi învățați cum să lucreze bine cu ceilalți, să construiască relații puternice cu colegii, să obțină încredere în sine și să învețe să gândească liber, aceste cursuri dezvoltând o serie de abilități copiilor: socializare, adaptare la situații noi, încredere în sine, control al emoțiilor, imaginație, expresivitate, empatie, lucru în echipă, memorie, spontaneitate și multe altele.

Formăm grupe pentru copii cu vârste cuprinse între 6-8 ani și  9-13 ani!
Doar 10 locuri disponibile pentru fiecare grupă!

Program:
Copii 6-8 ani: Vineri - interval 18:00-20:00
Copii 6-8 ani: Sâmbătă - interval 15:30-17:30
Copii 9-13 ani: Sâmbătă- interval 18:00-20:00

Contactează-ne pentru a verifica disponibilitatea locurilor în cele 3 grupe. În viitor avem în vedere deschiderea a două noi grupe de teatru.


Locație:Strada Tăbăcarilor nr 7, zona Unirii, într-o sala de 50 de mp, dotată cu scenă, culise, lumini, sonorizare și tot ce mai este nevoie pentru ca cel mic să se simtă că un adevărat actor.

Cursurile se desfășoară fizic, respectând toate normele de siguranță, purtarea măștilor este obligatorie pentru toți participanții. Sala este dezinfectată înainte și după fiecare curs, punem la dispoziție dezinfectanți pentru mâini, respectăm distanțarea în sala de curs.

Preț 

Cursul se desfașoară săptămânal, pe perioada întregului an, inclusiv pe perioada vacanței de vară. O sedință este formată din 2 ore de curs pe săptămână. Prețul este de 400 lei pentru 4 ședințe/lună.  
Costumele 
și absolut toate materialele și accesoriile necesare punerii în scenă a spectacolelor și realizării filmelor sunt incluse în preț. Fără costuri suplimentare!

 

Ce facem la curs?
Copiii devin eroi de poveste 
într-un spectacol de teatru șîntr-un film cu scenariu adaptat vârstei lor cu tematici diverse. Povești și scenarii scrise de Dilu șDila vor fi puse în scenă sub forma unor spectacole de teatru în care joacă cei mici, spectacole care vor fi filmate, îmbinând actoria de film și actoria de teatru. Copiii se vor familiariza cu scena, cu camerele de fimări, cu luminile și cu atmosfera teatrului dar și a platourilor de filmare. În final sunt invitați pe covorul roșu pentru decernarea premiilor Academiei de Teatru și Film pentru copii “Dilu Dila TV”, în cadrul evenimentului vom viziona împreună cu părinții spectacolul filmat, copiii primind diplome și daruri din partea noastră pentru realizările lor frumoase de-a lungul cursului. La fiecare 4 luni scenariul se schimbă. Pe parcursul unui an copiii participă la 3 module de curs și joacă în: 2 spectacole de teatru-film șîn multiple reclame cu tematică diversă adaptată vârstei lor.

Filmările se vor realiza cu camere full HD, sunet și lumini profesionale, montaj, efecte speciale și muzică marca Dilu Dila TV.    

Dacă nu puteți ajunge la o sedință?

Nu este niciun fel de problemă, dacă sedința a fost deja achitată în pachetul de 400 lei, bănuții vor fi destinați unei sedinte viitoare sau vor fi restituiți. Insă copilul va lipsi din cadrele filmate în ziua în care el nu este prezent la curs. Cadrele filmate nu se pot relua.   

Tinuta recomandată a copiilor

Copiii să poarte la cursuri acceasi ținută la fiecare întâlnire: pantaloni lungi/scurțînchiși la culoare, bluză cu maneca lungă/scurtă albă. In fiecare zi de curs să vină imbrăcați la fel pentru a avea continuitate în cadrele filmate. Peste îmbrăcămintea lor de bază se vor adăuga accesorii în funcție de tematica filmului/spectacolului/reclamei (accesorii din recuzita noastră).Dacă doriți să le oferiți copiilor dvs. aceste beneficii și multe altele, cereți-i să vină la Dilu Dila TV pentru câteva cursuri de actorie pentru copii! Vă așteptăm cu drag!

Pentru înscrieri și alte detalii: 0722.162.327 Tony Dumitrescu sau vizitează magazinul nostru online și achiziționează pachetul de 400 lei/4 ședințe, dar contactează-ne înainte pentru a verifica disponibilitatea locurilor în cele 3 grupe.