Termeni si conditii

Accesul si utilizarea site-ului www.diludilatv.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Site-ul www.diludilatv.ro este operat de societatea SC Goldays Events SRL,cu sediul in Bucuresti Str Peisajului numarul 66, sector 2, avand CUI 31146058, J40/942/2013 

Administratorul site-ului  www.diludilatv.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

SC Goldays Events SRL, garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare, vizonare de filme sau videoclipuri muzicale), pe site-ul www.diludilatv.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.diludilatv.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Goldays Events SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Goldays Events SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatiile, imaginile si fisierele video de pe acest site pot fi citate cu precizarea sursei sau link catre pagina de unde provin, dar nu pot fi preluate de mass-media fara un consimtamant scris.

Domeniul www.diludilatv.ro este detinut de catre SC Goldays Events SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa"  meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. SC Goldays events SRL prin site-ul www.diludilatv.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.diludilatv.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul diludilatv.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 24 ore şi maxim 10 de zile lucratoare, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata.

Toate produsele sunt însotite de Factura fiscala. Factura fiscală se va emite în format electronic şi poate fi folosită în contabilitate, având valoare fiscală, conform Legii privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007. La solicitarea Dumneavoastră se poate emite factura şi pe suport de hartie.

Produsele prezentate pe www.diludilatv.ro sunt produse si comercializate exclusiv de SC Goldays Events SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostrii prin telefon sau prin e-mail.

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!

Livram produsele noastre în toate localitățile din București și județul Ilfov și în localități selecționate din toată țara prin curier rapid. Costul transportului se calculează automat în pagina de produs și în coșul de cumpărături.

Metode de plata

Plata se poate face online cu card bancar. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastră ajung direct la banca, nimeni altcineva neavând acces la ele.

NU puteti cumpara produsele de pe site-ul www.diludilatv.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

  • Ramburs (cash) la livrarea coletului.
  • Ordin de plată sau transfer/virament bancar
  • Plată în rate
  • Plata la sediul SC Goldays Events SRL