Detalii livrare

Livram produsele noastre în toate localitățile din București și județul Ilfov și în localități din toată țara prin curier rapid. Costul transportului se calculează automat în pagina de produs și în coșul de cumpărături.

Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 24 ore şi maxim 10 de zile lucratoare, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata.

Toate produsele sunt însotite de Factura fiscala. Factura fiscală se va emite în format electronic şi poate fi folosită în contabilitate, având valoare fiscală, conform Legii privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007. La solicitarea Dumneavoastră se poate emite factura şi pe suport de hartie.

Produsele prezentate pe www.diludilatv.ro sunt produse si comercializate exclusiv de SC Goldays Events SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare si stocul inainte de a achizitiona un produs.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostrii prin telefon sau prin e-mail.

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!